Factorydesign

Om

b. 1986, HK.

christianiatorg.jpg

Adresse: Rådhusgata 30, 0151 Oslo

Telefon: 99 73 93 40

Org. nr: 983 246 222 MVA

 

Informasjons- og identitetsdesign
Factorydesign har siden starten i 2001 utviklet løsninger innen grafisk design for både private og offentlige virksomheter. Hovedtyngden er på trykte medier som magasiner, årsrapporter, brosjyrer, plakater, bøker og messestand/ rollups m.m. samt generell profilering som identitetsdesign, logo, profil og designmanual.

Foto 
Tar små fotooppdrag. For mer omfattende foto/illustrasjonsoppdrag har jeg samarbeid med ekstern fotograf.

Trykkeri 
I forbindelse med et nytt samarbeid mellom Factorydesign og Nordens største trykkerikonsern, Scandinavian Print Group, får Factorydesign adgang til et storproduksjonstrykkeri samt en fiks ferdig nettbutikk med konkurransedyktige priser som matcher eller slår selv de billigste.

– Det var naturligvis mye som måtte veies for og imot før vi nå også tilbyr kundene mulighet for å bestille på nett, men systemet fungerer helt upåklagelig. Det er en svært profesjonell løsning som gir kundene våre adgang til gode trykksaker til veldig konkurransedyktige priser.

I dag foretrekker mange kunder å bestille enkle standardtrykksaker på nett når det passer dem. Når det gjelder mer spesielle trykksaker ønsker derimot mange kunder å snakke med en dyktig fagperson som de er fortrolige med. Om ønskelig tar vi hånd om all kommunikasjon med trykkeriet. All grafisk teknisk produksjon (prepress) blir gjort på forhånd i forbindelse med designprosessen før det sendes til trykkeri.